Onderhoud

Een website vraagt om onderhoud. En om goed gevonden te worden is het belangrijk om enkele malen per jaar iets nieuws te publiceren. De website en plugins (kleine hulpprogrammaatjes) hebben, om goed te blijven functioneren, regelmatig updates nodig. Ook is het van essentieel belang om regelmatig een back-up te maken voor het geval er een calamiteit plaats heeft gevonden waardoor de website niet meer (goed) werkt.


Wat valt er onder onderhoud?

Teksten aanpassen – afbeeldingen plaatsen – video’s plaatsen – nieuwe pagina’s toevoegen – menu wijzigen – webshop beheren

Je kunt het onderhoud zelf doen of leren doen door een korte cursus van een halve dag met een manual die aangepast is aan jouw specifieke website. Of je kunt het onderhoud (deels) aan mij overlaten d.m.v. een jaarabonnement:


Abonnement 1:  € 165,= incl. B.T.W. * (excl.€ 136,36)
Ik maak recente updates en er is altijd een back-up van de laatste versie van de website. Ik pas teksten aan, plaats afbeeldingen en/of video’s, voeg nieuwe pagina’s toe en wijzig het menu.

Abonnement 2:  € 245,= incl. B.T.W. * (excl.€ 193,55)
Ik maak recente updates en er is altijd een back-up van de laatste versie van de website. Ik pas teksten aan, plaats afbeeldingen en/of video’s, voeg nieuwe pagina’s toe en wijzig het menu. Daarbij beheer ik de kleine webshop (producten, teksten, afbeeldingen en prijzen wijzigen, verwijderen of aanvullen).

Abonnement 3:  € 525,= incl. B.T.W. *  (excl.€ 414,75)
Ik maak recente updates en er is altijd een back-up van de laatste versie van de website. Ik pas teksten aan, plaats afbeeldingen en/of video’s, voeg nieuwe pagina’s toe en wijzig het menu. Daarbij beheer ik de grotere webshop (producten, teksten, afbeeldingen en prijzen wijzigen, verwijderen of aanvullen).

Abonnement 4: € 75,= incl. B.T.W. * (excl.€ 61,98) + eenmalig € 75,= voor de workshop.
Recente back-up sla ik op. In je website zit gereedschap waarmee je zelf tekst en illustraties kunt wijzigen en verbeterde versies kunt installeren. Wie kan tekstverwerken kan ook met dit gereedschap uit de voeten.

Voor meer informatie kun je bellen of e-mailen.


*Facturen kunnen worden voldaan in €uro’s of met cryptocurrency:
₿itcoin, Ethereum, Litecoin, XRP, Vitae, GTFTA of GTPlus