Ontwikkelingsfases

Conceptfase
In het eerste gesprek wordt aandacht besteed aan jou en jouw bedrijf/product dat je wilt gaan promoten. Er is veel oog voor jouw uitgangspunt en de gewenste resultaten. De sfeer die daarbij past, jouw intenties en dat wat jou en jouw bedrijf/product uniek maakt. Daarnaast worden er prijsafspraken gemaakt.Je hebt al een mooie en functionele website voor € 475,= excl. B.T.W. En wil je daar een webwinkel bij dan heb je een compleet pakket voor € 1125,= excl. B.T.W.

Ontwerpfase
Aan de hand hiervan maak ik een of twee ontwerpen. In het 2e gesprek worden deze besproken en kijk je welk ontwerp jouw voorkeur heeft. Vervolgens lever je de teksten aan, die ik nog nakijk en verduidelijk als dat nodig is. En wordt het ontwerp verder vorm gegeven. In het 3e gesprek wordt kritisch met jou gekeken naar het resultaat van het uitgewerkte ontwerp en worden de puntjes op de “i” gezet. Hierna volgt de uitgewerkte definitieve versie. Natuurlijk is er tussentijds ruimte voor overleg.

Afsluitende fase
* De website kan geplaatst worden op het internet met een (nieuwe) domeinnaam en een webhost. En je kunt een keuze maken voor een onderhoudsabonnement.
*Het definitieve ontwerp van de huisstijl, cadeaubon, poster, flyer of geboorte-, overlijdens- of huwelijkskaart kan naar een drukkerij naar keuze.