Ontwikkelingsfases

Conceptfase
Tijdens het eerste gesprek wordt aandacht besteed aan jou en jouw bedrijf/product dat je wilt gaan promoten. Er is veel oog voor jouw uitgangspunt en de gewenste resultaten. De sfeer die daarbij past, jouw intenties en dat wat jou en jouw bedrijf/product uniek maakt. Daarnaast worden er afspraken gemaakt over de deadline, de prijs en taken. Dit alles wordt vastgelegd in een opdrachtovereenkomst.

Ontwerpfase
Aan de hand hiervan maak ik een of twee ontwerpen. In het vervolggesprek worden deze besproken en kijk je welk ontwerp jouw voorkeur heeft. Vervolgens worden de teksten aangeleverd en wordt het ontwerp verder vorm gegeven. In het 3e gesprek wordt kritisch met jou gekeken naar het resultaat van het uitgewerkte ontwerp en worden de puntjes op de “i” gezet. Hierna volgt de uitgewerkte definitieve versie. Natuurlijk is er tussentijds ruimte voor overleg.

Afsluitende fase
* De website kan geplaatst worden op het internet met een (nieuwe) domeinnaam en een webhost. En je kunt een keuze maken voor een onderhoudsabonnement.
*Het definitieve ontwerp van de huisstijl, cadeaubon, poster, flyer of geboorte-, overlijdens- of huwelijkskaart kan naar een drukkerij naar keuze.