Growing Global Prosperity

Wat is VITAE ?

VITAE is een nieuwe tijds Social Media Platform
VITAE is gebaseerd op de blockchain-technologie.
VITAE heeft integriteit hoog in het vaandel en zal geen persoonlijke data verkopen aan derden.
VITAE plaatst geen advertenties op de tijdlijn.
VITAE stimuleert samenwerking; for the people, by the people.
VITAE heeft 4 (!) verdienmodellen.
VITAE heeft de potentie om financiële vrijheid te genereren.

WAT betekent VITAE voor ons?

Desiree

DESIREE
Als mens en als zelfstandig ondernemer (sinds 1973) ben ik altijd op zoek naar de balans van wat goed voor mij is en wat goed is voor de ander. En wnaar een stabiel inkomen. Ik heb geen pensioen opgebouwd en ben op zoek gegaan naar een 2e inkomensstroom en/of passief inkomen.

Op mijn zoektocht ben ik enige tijd geleden in contact gekomen met enkele bedrijven die de waarden gelijkheid, integriteit en samenwerken hoog in het vaandel hebben staan. VITAE is daar één van. Naast het samen opbouwen van een prachtig Social Media Platform met 4 inkomensstromen heeft het ook een volledig nieuwe wereld voor mij geopend. Namelijk de wereld van de cryptocurrency.

De afgelopen maanden heb ik me verdiept in de potentie van al deze mogelijkheden en ik ben blij dat deze combinatie mij de mogelijkheden geeft om al mijn dromen waar te gaan maken; welzijn en welvaart voor zowel mijzelf als de ander!!!

Doe je mee?!!!


Ine

INE
Mijn wens is om meer dan één inkomensstroom te hebben. Een monotone werkweek van veertig uur maakt mij niet gelukkig. Mijn inkomen spreiden, en diverse werkzaamheden genereren die mijn hart en ziel voeden, biedt mij de mogelijkheid voluit te leven. Toen ik Vitae als mogelijkheid onder ogen kreeg voelde ik gelijk dat ik hier JA tegen wilde zeggen want zij bieden juist wat ik zoek!

Mijn interesse was al gewekt voor de blockchain technologie waarop Vitae is gebouwd. Met een eigen Cryptotoken biedt Vitae mij een gelegenheid om mijn kennis van de Cryptowereld te verdiepen. En dat allemaal op een speelse manier.

Ook het onderdeel zijn van een groter geheel is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik voel me gedragen en gesteund door een team van enthousiaste mensen die Vitae groot willen maken. Samen staan wij sterk en kunnen wij onze krachten en kennis inzetten om een verandering te laten ontstaan binnen de wereld die wij kennen. 

Wil jij ook onderdeel worden van de verandering en de wereld een beetje beter maken dan het nu is? Kom dan samen met ons bouwen aan een sterke community en aan een inkomensstroom die naast je huidige inkomen kan lopen. Ik ben pas de volle potentie van Vitae gaan ontdekken toen ik er echt aandacht voor had en lid ben geworden. Wat leven wij toch in een wonderlijke wereld! Laat jij je ook verwonderen?

BENIEUWD en/of GEÏNTERESSEERD

Wil jij een gratis account en/of horen en ervaren wat VITAE voor jou, jouw bedrijf of stichting kan betekenen?
Neem deel aan een ZOOM-meeting of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

WANNEER?

Elke week zijn er meerdere ZOOM-meeting (NL).
Engelstalige zijn ook mogelijk.

Stuur een EMAIL of bel ons.
Desiree: 0031 6 25 3939 54
Ine: 0031 6 22 311 083