REVIEWS 1

Wendy Lorist

Woorden geven aan datgene wat mijn hart riep en wilde uitstralen op mijn website; Door de juiste vragen te stellen werd ik uitgenodigd mijn eigen unieke kleur/speelsheid te laten zien. Je eeuwige geduld tijdens de stroomversnelling die door mij heen raasde en gezien wilde worden.
Je opende deuren voor mij waardoor ik de vrijheid voelde zelf mee te creëren aan mijn website.
Dank Desiree, dat je met mijn website een speelse plek gecreëerd heb, waar ik met iedereen die open staat om in deze tijd op een speelse manier te ontwaken in zijn eigen Licht, mee kan reizen!’
Liefs Wendy

Judith Hermarij

‘Met zoveel toewijding, geduld en liefde begeleidde Desiree mij bij het ontstaan van mijn website. Dit proces had tijd nodig en Desiree wandelde in mijn tempo met mij mee. Het resultaat klopt en voelt in alles dat het mij en mijn werk ademt. Dat is een bijzonder stukje dienstbaar vakvrouw werk.’

‘Heidi & Tim Duncan – Art

Desiree has made a beautiful website for The Hague based artist Tim Duncan. She has an eye not just for the art but also for the artist. Her use of colour, design and layout is excellent, making the website a work of art in itself. We would strongly recommend Desiree, for anyone wishing to exhibit their work.

Miriam Wolters-Leef Jezelf

‘​Ik krijg allemaal complimenten over de website… kleuren en vormgeving vinden ze mooi!!! 
Dank je wel dat je zoiets moois gemaakt hebt!’

Yke Radema – Balansopstellingen

​Lieve Desiree, “Wat heb je er weer iets moois van gemaakt!” (website & folder)

Ine Pelzers -Embracing Colours

“Dankzij de betrokken en gepassioneerde inzet van Desiree, kunnen de mensen die ons na aan het hart liggen meegenieten van ons kleurrijk bestaan. Met een hart vol dankbaarheid voor het resultaat kunnen wij volop delen!”

Gea Bakker – Zeilmakerij

“Ik ben super tevreden over de website die je voor mij gemaakt hebt. Het past perfect bij mij en ik ben er heel trots op. Dank je Desiree.”

Diny van Weperen – Bewust in Balans

“Desiree heeft mijn website in beheer en dat bevalt prima. De nieuwe onderwerpen of wijzigingen worden snel en netjes doorgevoerd. Ook kijkt ze met een creatief oog mee en heeft leuke ideeën. Ik ben zeer tevreden! Mijn visitekaartjes en folders hebben we samen ontworpen en zien er professioneel uit.”

Heidi Duncan – Energiek Groningen

My website is spot on! I am very happy with it.’

Rijschool Kusters

Onze nieuwe site staat on line. Ook in het Engels. Met super veel dank aan de ontwerpster, zeer aan te bevelen!!!